Logo Pic
Apuleius 2024. október 06.

A Cagliari elleni mérkőzés

serie_a_calcio.jpgA Juventus hét közben fantasztikus győzelmet aratott az RB Leipzig otthonában, s vasárnap ebédidőben már a bajnokságban lép pályára, a Cagliari együttese látogat Torinóba.

A hétközi, emberhátrányban aratott győzelem sajnos nagyon súlyos áldozatokkal járt, a csapat brazil oszlopa, Gleison Bremer keresztszalag-sérülést szenvedett, így számára már be is fejeződött a szezon, míg Nico Gonzélezre 30 nap kihagyás várhat. Rajtuk kívül Thiago Motta keretéből továbbra is hiányzik majd Arkadiusz Milik, valamint Timothy Weah.

A Cagliari nem kezdte túl acélosan a szezont, s ugyan az előző fordulóban 3:2-es győzelmet aratott a Parma otthonában, a szardíniai együttesnek a korábbi fordulókban mindössze két döntetlenre, valamint három vereségre futotta.

12:30-kor kezdődő mérkőzést az ARÉNA 4 közvetíti majd élőben.

A Juventus 20 fős kerete a következő:

Kapusok: Perin, Pinsoglio, Di Gregorio.

Védők: Gatti, Danilo, Kalulu, Cambiaso, Cabal, Savona, Rouhi.

Középpályások: Locatelli, Koopmeiners, McKennie, Thuram, Fagioli, Douglas Luiz.

Csatárok: Conceição, Vlahović, Yıldız, Mbangula.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Napi érdekes - 539
JTom • 8 nap
A kreatív adózás ára
Borsi Gergely • 7 nap
Az RB Leipzig elleni mérkőzés
Apuleius • 4 nap
Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol39.
sunthatneversets • 9 nap
A Genoa elleni mérkőzés
Apuleius • 9 nap
Cikkek a címlapról
Olvasói élménybeszámoló Salzburg tartományból és környékéről - 1. rész
Következzen blog olvasóm, Zsák András fényképes élménybeszámoló sorozatának 1. része.A riport helyszínei: Pinzgau, Pongau, Hohe Tauern és Zell am See – Kaprun régiók, Saalbach-Hinterglemm települések.   Bevezető Munkahelyi kiégésemet kezelendő, szezonmunkát vállaltam a nyáron Pinzgauban,…
Vrooom, vrooom, vrooom – Bus kritika
Idén 25 éves a világ talán első munkáslehelyezős játéka, amit most a Splotter újra ki is ad, szokásukhoz híven, meglehetősen limitált példányszámban. Komoly rajongótábora van, pedig ez egy igencsak gagyi téma sokaknak. De megállja a helyét 2024-ben is még?
>